Лекари са направили неочаквано откритие за витамините и влиянието им

...
Лекари са направили неочаквано откритие за витамините и влиянието им
Коментари Харесай

Витамините и влиянието им върху организма

Лекари са създали ненадейно изобретение за витамините и въздействието им върху организма. Членове на Асоциацията на американските кардиолози са направили широкомащабни проучвания, при които се е разкрило въздействие на множеството витамини върху човешкото тяло.

Анализът на таблетките с комбинирани витамини на пазара разрешило на медиците да заключат, по какъв начин витамините В, С и D, съдържащи се в множеството хранителни добавки, въздействат на организма ни.

Неочакваното умозаключение на специалистите е, че те са на практика безполезни.

По време на проучването било потвърдено, че единствено естествените артикули могат да служат като единствен източник на " естествени " витамини, потребни субстанции и микроелементи, а медикаментите, основани от фармацевтичните компании и продавани в аптеките, съвсем нямат въздействие върху организма.

В частност витамините А, С и Е могат да се получат единствено посредством яденето на зеленчуци и плодове. В същото време, витамин С съгласно лекарите не оказва помощ да се възстановим по-бързо при положение на простуда.

Освен това откривателите разкрили, че въпреки да се смяташе до момента, че дефицитът на витамин D е една от аргументите за заболяването на Алцхаймер, на практика тази липса не въздейства върху положението и здравето на мозъка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР