Лекари предупеждават, че Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест

...
Лекари предупеждават, че Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест
Коментари Харесай

Лекари: Навални рискува да получи сърдечен арест „всeки момент“ и да почине

Лекари предупеждават, че Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест " всеки миг " и да почине. Ето за какво те упорстват да получат неотложен достъп до най-известния съветски пандизчия и критик на Кремъл, предава Агенция Франс Прес, представени от. Навални излежава от февруари присъда от 2,5 години затвор в колония в град Покров на към 100 километра (60 мили) източно от Москва по остарели обвинявания за заграбване. На 31 март той разгласи гладна стачка.

Личният доктор на Навални Анастасия Василиева и още трима лекари, в това число кардиолог, желаеха от чиновниците на пандиза да им дават неотложен достъп.

Писмото им до ръководителя на федералната затворническа работа на Русия бе оповестено в Tуитър акаунта на Василева в събота. В изказване ѝ се споделя, че калият му е достигнал „ сериозни равнища “, нормално изискващи неотложно лекуване.

Абсолютно несправедлива - по този начин американският президент Джо Байдън дефинира в събота обстановката, в която е подложен Алексей Навални.

Ден по-рано над 70 звезди от целия свят, измежду които Джъд Лоу, Ванеса Редгрейв и Бенедикт Къмбърбач изпратиха отворено писмо до съветския президент Владимир Путин с искане намиращия се в пандиза опозиционен водач Алексей Навални да получи здравна помощ. В апела им, оповестен във френския в. „ Монд “ се показва, че той, като съветски жител, има законно право да бъде прегледан и лекуван от определен от него доктор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР