Лекари подготвиха списък с препоръки как човек да си организира

...
Лекари подготвиха списък с препоръки как човек да си организира
Коментари Харесай

Медици: Самоизолацията може да е полезна за вас

Лекари приготвиха лист с рекомендации по какъв начин човек да си провежда времето при самоизолация, с цел да е от изгода за здравето му.
За построяването на привички са нужни 21 дни. Две седмици са задоволителни, с цел да приемете като норма грижите за здравето. На първо място, в случай че се чувствате добре, би трябвало да включите извършения в ежедневната си стратегия. Това е належащо, с цел да се поддържа тялото в добра форма и да се усъвършенства кръвообращението.
По време на изолираност би трябвало да се съблюдават разпоредбите за здравословно хранене и да се откажем от нездравословните привички.
Изолацията е прелестна опция човек да премине към здравословен хранителен режим. Важно е да бъде изключена използването на алкохол, защото той въздейства отрицателно на имунната система.
Самоизолацията е подобаваща и за пушачите да се откажат от цигарите – пушачите са подложени на риск от болести на белите дробове и мъчно ги преодоляват. Освен това пасивното пушене също е рисково, по тази причина не би трябвало да бъдат подлагани на риск околните у дома.
Важно изискване за профилактика против ковид е постоянното проветряване на пространствата и забърсване на пода с влажна забрадка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР