Лекари овладяват тънкостите на каратето и други бойни изкуства за

...
Лекари овладяват тънкостите на каратето и други бойни изкуства за
Коментари Харесай

Лекари каратисти ни посрещат в кабинетите

Лекари овладяват тънкостите на каратето и други бойни изкуства за самозащита и отбрана при набези от пациенти. Обучението е заложено в стратегиите на медицинските университети, които по този метод дават отговор на все по-нарастващата експанзия, която се стоварва над хората с бели престилки, написа в. "Телеграф ".

Студентите в Медицинския университет в София от тази година към този момент се записват на курс по самоотбрана. Той включва доктрина и логика на психиката на самообтраната, както и на практика занимания по профилиран ръкопашен пердах. Бъдещите медици се образоват от състезатели по бойни спортове като карате, бокс и ММА бойци и хващат тънкостите на ръкопашния пердах, усвоявайки на първо място по какъв начин да се отбраняват, когато бъдат нападнати в лекарските кабинети.

В Медицинския университет в Пловдив също имат желание от идната образователна година да вкарат свободно избираема подготовка по самозащита за младите лекари и специализанти към Катедрата по физиология, в която влиза секция по физическо образование и спорт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР