Лекари от съдебна медицина потвърдиха версията на разследващите, че причина

...
Лекари от съдебна медицина потвърдиха версията на разследващите, че причина
Коментари Харесай

Още потресаващи разкрития за мистериозната смърт на шефа на КАТ в Казанлък

Лекари от правосъдна медицина потвърдиха версията на проверяващите, че причина за гибелта на началника на Пътната полиция в Казанлък Тодор Николов е огнестрелна рана в дясното слепоочие.

Заради откритите в района на произшествието пачки с пари обаче от прокуратурата ще разследват и евентуални корупционни схеми, съобщи районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова:
" Намирането на пари около самоубил се човек, това е някаква индикация за корупционни практики. Ние сме длъжни да направим разследването и ще го направим. В районната прокуратура на този етап не са постъпвали някакви конкретни сигнали срещу този човек ".
На около 40 метра от простреляното тяло на началника на КАТ бяха открити няколко пачки с банкноти, български левове с номинал 100 и 20 лева.
От съдебна медицина отказаха да съобщят дали Тодор Николов е страдал от нелечимо заболяване, което евентуално би могло да бъде причина за фаталното му решение.
Основната версия, по която продължават да разследват смъртта му остава самоубийство.
Втори оглед се извършва днес на мястото, където вчера той беше открит мъртъв, прострелян в личния си автомобил край село Бузовград.
В купето на автомобила, в което бе намерен прострелян Тодор Николов, е било заключено, а вътре, освен оръжието, с което е произведен изстрелът, е открит и един от трите телефона, които той е имал, съобщи по-рано наблюдаващият прокурор Таня Димитрова.
" Намерени са три пачки банкноти с различен номинал, револверът в кожен калъф, намери се и оприличено в този момент на тефтерче, което представлява картонен свитък. Тепърва то ще бъде анализирано дали има отношение към разследването, дали има информация, която се отнася към разследването ", каза Димитрова.
По време на инцидента началникът на Пътна полиция е бил облечен с униформа.
БЛИЦ припомня, че Тодор Николов бе обявен за издирване вчера следобед. Това е станало по сигнал на сестра му, подаден към 21:00 часа в сряда.

Тя разговаряла с него за последно около 16 часа в сряда, но след като не се прибрал вечерта у дома си и не отговарял на мобилния си телефон, жената алармирала колегите му. Мъжът имал три мобилни телефона с различни номера, но и трите били изключени. В четвъртък не се явил на работа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР