Лекари от бургаската болница искат постоянно охраняване пред Спешното отделение

...
Лекари от бургаската болница искат постоянно охраняване пред Спешното отделение
Коментари Харесай

Агресия в бургаска болница

Лекари от бургаската болница желаят непрекъснато охраняване пред Спешното поделение заради поредност от случаи на експанзия, обиди и ритници от страна на пациенти и техни близки, съобщи Нова ТВ.

Последният образец е отпреди дни. Чуждестранен екскурзиант, постъпил в Спешното с рана на главата, налетял на пердах на медицинския екип, до момента в който те правили опит да промият раната му. Той съборил с ритник една от санитарките, вследствие на което тя получила съществени контузии.

Заместник шефът на УМБАЛ – Бургас доктор Светлозар Георгиев изясни, че експанзията по отношение на работещите в Спешно поделение и освен е непрекъсната пред кореспондент на Нова ТВ.

„ Това е по този начин изключително нощем, в летния сезон, когато доста хора си разрешават злоупотреби с алкохол и други субстанции. Всички, които идват тук, считат, че са най-спешните, а в действителност сътрудник, който е квалифициран за това, би трябвало да взема решение кой да се обслужи незабавно и кой може да изчака ”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР