Лекари от болницата в Търговище отнесоха парични глоби заради моделката

...
Лекари от болницата в Търговище отнесоха парични глоби заради моделката
Коментари Харесай

Глобиха лекарите на Деси Фотосесията заради смъртта на баба ѝ

Лекари от болничното заведение в Търговище отнесоха парични санкции поради моделката Деси Димитрова, известна в светското пространство като Фотосесията.

Причина за глобата се оказа немърливостта от тяхна страна към бабата на Деси, която умря преди към година.

„ Лицата, отговорни за гибелта на баба ми, се отърваха с дребна парична санкция, само че дано не не помнят, че ненаказано зло няма! Животът връща всичко, и то там, където най-вече боли “, написа Деси в профила си в обществената мрежа Инстаграм и добави: „ Проф. доктор Златица Петрова, изпълнителен шеф на изпълнителна организация „ Медицински одит “, откри, че един човешки живот, лишен умишлено, коства от 300 до 600 лв.. И неодобрение към отговорния доктор Тинев и екипа му “, цитира „ Телеграф “.

Миналата година на днешната дата Деси скочи против медиците в болничното заведение. В обществените мрежи тя атакува работещите в здравното заведение. „ Тези дни след дълги години още веднъж се допрях до болничното заведение в гр. Търговище. Потресена и огорчена съм. Не желая да си припомням какво безхаберие е обзело работещите там лекари, никакво отношение към ориста и здравето на възрастните хора “, сподели тогава плеймейтката и се закани, че няма да остави нещата, а ще стартира борба с несправедливото отношение на медиците.

След кончината на баба си Димитрова е спазила обещанието си, само че по всичко проличава, че не е задоволена от развоя на събитията и паричната глоба към лекарите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР