Лекар сложи крива колянна става на пациентка в столична болница

...
Лекар сложи крива колянна става на пациентка в столична болница
Коментари Харесай

Лекар сложи крива колянна става на пациентка и не си призна

Лекар постави крива колянна става на пациентка в столична болница и й провокира ужасни страдания.

През 2016г. дамата отива на доктор, тъй като изпитва мощни болки в коленете. След доста препоръки от близки и познати тя избира доктор в столична болница, чието име е известно в региона на ортопедията.

Той ѝ споделя, че има незабавна потребност от промяна на колянната става и в последна сметка вършат интервенцията. След нея обаче пациентката стартира да изпитва още по-силни болки и стартира да върви всяка седмица при лекаря, който я оперира, споделя тя пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Там обаче получава освен недоумение, само че и неуважително и даже унизително отношение.

" Казваха ми, че би трябвало да отслабна, по тази причина ме болят краката. Дори отхвърлиха да ме изследват на избран апарат, тъй като съм щяла да го счупя ", споделя дамата.

След три месеца вървене по тъгите и определяне на това, че има сериозна неправда, лекарят ѝ предлага втора реоперация, тъй като съгласно него, болките ѝ идват от повреден нерв. Тогава е инфектирана с бактериална зараза.

" Да си беше признал, че е сбъркал, да беше показал човечност, само че отношението на целия лекарски екип беше неприемливо ", споделя още пострадалата.

След целия смут и години болки, тя отива при различен доктор, който съумява да почисти крайници от тежката зараза и да постави нова става. Сега тя се възвръща постепенно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР