Лекар от Вирджиния тайно сипал в питието на приятелката си

...
Лекар от Вирджиния тайно сипал в питието на приятелката си
Коментари Харесай

Лекар сипа в питието на приятелката си таблетки, за да абортира

Лекар от Вирджиния скрито сипал в питието на приятелката си лекарство, което провокира аборт, с цел да убие техния нероден наследник. Няколко часа, откакто Брук изпила чаша чай, почнало прибързано раждане, добавя Блиц.

Тя била в 17-та седмица от бременността си и детенцето не могло да бъде избавено, оповестява People. В този ден Брук била на посетители на своя другар Имран. Двамата тъкмо обсъждали по какъв начин ще възпитават детенцето си, когато мъжът неусетно сипал лекарството. 

През май той бе наказан на 20 години затвор, откакто призна виновността си в убийството на плода.

Независимо от претърпяната тъга, Брук помолила съдията за състрадание. Сега Имран може да лежи единствено три години. Според юристите му той има проблеми с душeвността.

" За мен няма значение колкто време ще бъде той в пандиза. Хората би трябвало да знаят, че в случай че си имат работа с депресията, би трябвало да потърсят помощ, би трябвало да намерят сили да продължат напред ", твърди Брук.

Имран признал пред съда, че се моли всеки ден за прибързано роденото си дете. Той към този момент няма медицински лиценз и евентуално след освобождението си ще бъде депортиран в родния Пакистан.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР