Лекар от Казанлък започна от днес тридневна гладна стачка заради

...
Лекар от Казанлък започна от днес тридневна гладна стачка заради
Коментари Харесай

Лекар от Казанлък започна тридневна гладна стачка

Лекар от Казанлък стартира от през днешния ден тридневна гладна стачка поради рецесията в общинското опазване на здравето. По този метод акушер-гинекологът доктор Захари Стойчев поддържа и настояването на медицинските експерти за по - почтено възнаграждение. Това е втора гладна стачка за него - през 2010 година той стачкува против несъстоялата се здравна промяна.

Казанлък

Д-р Захари Стойчев стартира гладната стачка незабавно след нощното си дежурство. Той прикани за по - положително финансиране в опазването на здравето.
доктор Захари Стойчев: Районите като Казанлък и по-малките общини ще останат без лечебни заведения,което значи болните с цел да получат квалифицирана здравна помощ да пътуват по 50,70 някъде и 100 км с цел да стигнат до там.  Лекар от Казанлък стартира гладна стачка поради рецесията в опазването на здравето Лекар от Казанлък стартира гладна стачка поради рецесията в опазването на здравето
Лекар от Казанлък стартира тридневна гладна стачка поради рецесията в общинското опазване на здравето. По този метод акушер-гинекологът доктор Захари Стойчев изк...

Д-р Стойчев е безапелационен,че в случай че не се подхващат незабавни ограничения,ще има и тежка кадрова рецесия в опазването на здравето.
доктор Захари Стойчев: Основния състав,който крепи болничното заведение и освен при нас е по този начин и в цялата страна това са пенсионерите,които не престават да работят,поради ниските пенсии,които взимат.
Въпреки тридневната гладната стачка, медикът ще продължи да върви на работа като е сменил дежурствата си с по-леки - вместо по 12 часа, по 6 часа. Д-р Стойчев е на 73 години и работи като доктор от 42, а в ръцете му са проплакали хиляди бебета.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР