Лека и функционална електронна джаджа, подходяща както за мъже, така

...
Лека и функционална електронна джаджа, подходяща както за мъже, така
Коментари Харесай

MGCOOL Band 2 – смарт гривна за фитнес и спорт, следи пулса

Лека и функционална електронна джаджа, подобаваща както за мъже, по този начин и за дами, които желаят да поддържат добра форма

MGCOOL Band 2 включва мечтаните функционалности за фитнес и спорт, включително мониторинг на придвижването и премерване на пулса

Фитнес гривните навлязоха бързо в всекидневието на хора, които се пробват да поддържат добра форма с дейни спортни занимания. На пазара се предлага голямо многообразие от сходни електронни артикули – те са комфортни за носене и потребни при следене на основни индикатори като изминато разстояние и пулс.

Сред най-достъпните като цена смарт гривни е моделът MGCOOL Band 2, който се предлага за по-малко от 14 $. Устройството включва мечтаните функционалности за фитнес, включително мониторинг на придвижването и премерване на пулса, както и за здравословен живот посредством надзор на съня.  

MGCOOL Band 2 работи в тандем със смарт телефон, с цел да известява за позвънявания и SMS-и

Смарт гривната на китайския производител Elephone e съвместима с Android и iOS смарт телефони, като поддържа вести за телефонните повиквания и идващите SMS-и, както и отдалечен надзор на възпроизвеждането на MP3 музика. Предвидени са още тревога, ръководство на камера и несъмнено, часовник, който се синхронизира с времето на смарт телефона.

MGCOOL Band 2 комуникира със смарт телефона през безжичен Bluetooth 4.0 интерфейс, а фърмуерът й може да се обновява също безжично посредством така наречен OTA функционалност. Разполага с 0,66-инчов сензорен OLED екран с резолюция 64х48 пиксела и 256KB непрекъсната памет (ROM). Издържа на влияние с вода, според условията на стандарта IPX7.

Часовникът на MGCOOL Band 2 се синхронизира с времето на смарт телефона

Смарт гривната се зарежда от литиево-полимерна батерия с потенциал 80 мАч, която съгласно производителя устоя една седмица в стендбай режим. Пълното зареждане на батерията лишава към 3 часа. Устройството има корпус от алуминиева сплав, а каишката е направена от силиций.

MGCOOL Band 2 е налична за покупки сега на цена от $13,99 в онлайн магазина GearBest.com. Гривната с тегло 29 грама и черен цвят е подобаваща за прилагане както от мъже, по този начин и от дами. Комплектът включва самото устройство, захранващ кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР