Лек за всички болести – следните рецепти ще ви помогнат

...
Лек за всички болести – следните рецепти ще ви помогнат
Коментари Харесай

Лек за всички болести – изпробвайте тази рецепта!

Лек за всички заболявания – следните предписания ще ви оказват помощ

В наши дни технологията е толкоз напреднала, че улеснихме живота си, измислихме изкуствен интелект, стигнахме до космоса, обаче живеем във времена, когато някои заболявания са нелечими. Как е допустимо това? Има толкоз доста медикаменти, само че не съумяваме да си помогнем.

Това, което ще ви очарова в тази история, е простотата на рецептите, за които се споделя, че лекуват всички заболявания. Няма да са ви нужни хиляди евро или долари, няма да ви трябват екзотични пътувания или срещи с гурута, както и прегледи в съвременно оборудвани лечебни заведения.

Този човек споделя с вас своя опит, достигнал до другия завършек на планетата.

Става въпрос за Игор, инженер, който от 10 години живее и работи в Москва. Руснаците са познати като извънредно набожен народ, а в Русия има доста църкви и манастири. При визитата си на известния Боровски манастир, Игор срещнал духовник, за който се твърди, че е оказал помощ на хиляди хора с неговите препоръки и предписания.

На тази среща Игор получил на практика препоръки по какъв начин да поддържа здравето си в съвършено положение, както и няколко предписания. Но, защото е човек на науката, той незабавно се опитал да ревизира научно изказванията на свещеника.

Говорим за някои артикули, които всеки има вкъщи, за които не сме наясно, какъв брой в действителност са лековити и по какъв начин да ги използваме с лечебна цел.

Ето листата с предписания:
1.Сода бикарбонат
Веднъж дневно би трябвало да се пие една лъжичка сода за самун, разтворена в чаша вода. Започва се с по-малка доза – половин чаена лъжичка сода без алуминий. Най-добре е да се приема вечер.

2.Зелен чай
Чаша зелен чай, оповестена за най-здравословната напитка в света, би трябвало да се пие всекидневно.

3.Чесън
Въпреки че мнозина не го харесват и го заобикалят поради мощната миризма, добре знае се, че е натурален антибиотик.

Достатъчна е една скилидка да бъде нарязана на ситно и да се остави леко да изсъхне. Може да се смеси с кисело мляко. Руснаците го пият с вода.

4.Вода
За водата не е належащо да се приказва доста, на всички е ясно какъв брой е здравословна. Тук обаче се натъртва на pH. Идеалното рН би трябвало да бъде 7,42 до 8.

Игор приел всичко това с известна степен на песимизъм и решил да организира малко научно проучване. И по този начин, до момента в който правел своите проучвания, той се натъкнал на известния доктор Иван Павлович Неумивакин, професор по съветска медицина и космонавт, който основал първата съветска болница на галактически транспортен съд.

А, точно той отговарял за здравето на астронавтите. Докато Игор изследвал работата на доктор Неумивакин, той с изненада разкрил, че популярният доктор приказва за същите предписания като свещеника. И освен приказва за тях, само че и научно потвърди тяхната успеваемост.

В многочислени видеоклипове, които можете да намерите в интернет, този доктор усърдно проучва преимуществата на содата. Той цитира голям брой образци и научни проучвания за това какъв брой чудодейна е тя. Лекарят изяснява в детайли химичните свойства на тези субстанции, по какъв начин те въздействат на организма и по какъв начин лекуват.

Игор и фамилията му употребяват тези предписания всекидневно през цялата година. Дъщеря му споделя, че имунитетът на всички фрапантно се е подобрил.

Вижте още: 5 приятелки, които всяка жена би трябвало да има в живота си

„ Всички сме здрави, имунитетът ни е отличен. Например, през миналата зима имаше доста вируси, декември, януари … цяла седмица бях заобиколена от хора, които бяха доста заболели и мислех, че и аз ще се разболея! Но нищо такова не се случи ”.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР