Лек за очите от народната медицина Кажете сбогом на очилата

...
Лек за очите от народната медицина Кажете сбогом на очилата
Коментари Харесай

Лек за очите от народната медицина. Лесна рецепта

Лек за очите от националната медицина

Кажете довиждане на очилата и подобрете зрението си с тази невероятна рецепта!

Не се колебайте, пробвайте! Много хора по целия свят имат проблеми със зрението. Този проблем визира хора от всички възрасти, в това число деца.

Не е нужно обаче да се притеснявате, тъй като съветският доктор Владимир Петрович Филатов откри лекарството, което може да се употребява за възобновяване на проблемите със зрението.

Освен това може да предотврати по-нататъшно зрително увреждане.

Съставките, които ще са ви нужни:
100 г алое вера
300 г био мед
500 г смлени орехи
1 чаша лимонен сок

Сокът от алое вера може безвредно да се употребява като различен способ за лекуване на очите, без да се употребяват модерни химически медикаменти.

Можете да подобрите зрението, да премахнете подуването на очите и да решите проблемите, свързани с възпалителните процеси на лигавицата.

Приготвяне:
Вземете няколко листа от алое вера и ги изплакнете с вода. Оставете ги за 10 дни. След 10 дни смелете и прецедете сока от листата.

След това смесете сока с останалите съставки и вашият артикул е подготвен за приложимост.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да употребявате една супена лъжица от това необикновено средство 30 минути преди хранене, всекидневно.

Това ще отбрани зрението ви, а също по този начин ще усъвършенства здравето ви.

Това натурално средство, с изключение на като лек за очите, е потребно и за стимулиране на метаболизма и може да ви помогне при лекуването на разнообразни болести, като да вземем за пример: респираторни болести, ендокринни болести, сърдечно-съдови болести, туберкулоза, кожни проблеми, инфектиране, бъбречно заболяване, стомашно-чревни болести, хормонален дисбаланс.

Вижте още: Необичайни признаци на инфаркт, които не трябва да игнорирате

За да се възползвате оптимално от това средство, е належащо да употребявате 2-3 годишно алое вера. Не се колебайте, пробвайте!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР