Лек технически проблем попречи на Левски да отлети по план

...
Лек технически проблем попречи на Левски да отлети по план
Коментари Харесай

Левски смени самолета на път за Израел

Лек механически проблем попречи на " Левски " да отлети по проект и в точния момент за Израел за първия мач от третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите против " Апоел " (Беер Шева), заяви клубът.

Двубоят е в четвъртък от 20:30 часа и е първи.

Полетът беше анулиран поради механически проблем с планувания аероплан. След бърза интервенция на управлението беше обезпечен различен самолет, с който по обед отборът потегли към Тел Авив, а по-късно ще се насочи за Беер Шева.

Символично лидер на делегацията е Емил Велев-Кокала, легенда на " сините ", някогашен съотборник на Наско Сираков и последният треньор, направил " Левски " първенец. Той игра няколко години в Израел, където се употребява с престиж.

Не отпътуваха страдащите от травми бранители Жереми Петрис и Кристиян Димитров.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР