Лек с чесън и мед срещу сериозни заболявания Знаете ли

...
Лек с чесън и мед срещу сериозни заболявания Знаете ли
Коментари Харесай

Лек с чесън и мед за превенция и лечение на рака

Лек с чесън и мед против съществени болести

Знаете ли какъв брой е здравословен чесъна? Той убива раковите кафези, унищожава нездравословните бактерии и укрепва организма ни.

Много пъти е говорено за това какъв брой ефикасни са естествените медикаменти и че те с триумф лекуват даже и най-тежките болести. Лекарите няма да ви кажат това, тъй като не печелят пари от естествените средства.

Ето за какво би трябвало да сте осведомени. Оказва се, че естествените медикаменти могат да излекуват съществени болести като рак.

Толкова доста хора са се излекували, като употребяват натурални сокове (например от цвекло), кокосово масло и здравословни храни.

Не са употребявали химиотерапия, тъй като тя убива неприятните, само че и положителните кафези. Много хора са се излекували с естествени средства.

Чесънът има антибактериален, противогъбичен и противораков резултат. Той убива раковите кафези, унищожава нездравословните бактерии и укрепва тялото ни. Пречиства тялото ни от отрови.

Ето по какъв начин да приготвите лекарство, което ще ви помогне доста, ще ускори имунитета ви и ще ви помогне за попречване и лекуване на рака:

Необходими съставки:
5 скилидки чесън
1 супена лъжица мед
1 лимон
дребна лъжица джинджифил

Приготвяне:
Смесете всички съставки, изстискайте лимона. Консумирайте заран преди хранене. Не се тревожете за миризмата на чесън, защото лимонът ще я унищожи.

Да се съхранява в стъклен съд в ледник. Консумирайте най-малко по една супена лъжица заран и още една преди вечеря.

Вижте още: Почистване на стомаха и червата – следвайте следните правила!

Консумирайте този лек с чесън най-малко 7 дни. Ако се лекувате от рак, консумирайте месец, след което направете отмора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР