Лек и компактен, Wanbo X2 Max се отличава и с

...
Лек и компактен, Wanbo X2 Max се отличава и с
Коментари Харесай

Wanbo X2 Max - нов проектор за кино изживяване у дома


Лек и стилен, Wanbo X2 Max се отличава и с отлични механически характерности

Линията домашни проектори Wanbo се попълни с още един, модернизиран модел, който предлага доста по-добри характерности от своя предходник, а цената остава налична за всеобщия консуматор. Компактното устройство придвижва атмосферата от кино салона вкъщи.

Новият LCD проектор се явява усъвършенствана в доста аспекти версия на X2 Pro – в този момент този модернизиран модел се предлага преференциално за €159 след ваучър за отстъпка NNNWBX2MP в световния онлайн магазин Geekbuying и безвъзмездна доставка от европейски склад. Със своите характерности, това универсално и плътно устройство ще придвижи кинематографичното преживяване вкъщи.

Wanbo X2 Max придвижва кино преживяването в домашни условия

Моделът, оборудван с мощен LED източник на светлина, поддържа естествена разграничителна дарба 1080p и прожектира кристално чисти изображения с величина до 120 инча. Яркостта на проектора доближава 450 ANSI лумена, което го прави желан избор както за тъмни, по този начин и за осветени среди. Цветовете на картината са по-естествени и чисти, с контрастност 2000:1.

поддържа голям брой варианти за свързване към източник на видео, в това число HDMI и USB портове, както и безжично – през двуканален Wi-Fi 6 и Bluetooth 5.0. Това значи, че ще можете елементарно да свързвате към проектора разнообразни устройства като преносими компютри, игрови конзоли, смарт телефони и други устройства за стрийминг.

Wanbo X2 Max разполага с голям брой интерфейси за свързване към разнообразни устройства

Безжичното повтаряне на екрана разрешава елементарно поточно предаване от смарт телефон или таблет. Предимство на модела е двулентовият Wi-Fi 6, който усилва с близо 4 пъти скоростта на предаване на изображението, спрямо двулентовия Wi-Fi 5. Това понижава доста латентността – със 70%, което обезпечава по-стабилна и доста по-бърза връзка.

Важна характерност на усъвършенствания проектор е вграденият AI логаритъм за неотложно автоматизирано фокусиране при зареждане на видеопотока. Високочувствителната камера подсигурява, че изображенията се почистват сами, даже когато се движат.

Wanbo X2 Max проектира картира с размер до 120 инча на разстояние до 3,6 метра

Нещо повече, този домакински проектор поддържа четирипосочна трапецовидна промяна, т.е. картината на екрана ще остане квадратна, без значение от разположението на проектора. Моделът може да демонстрира изображение с размер от 50 до 120 инча на разстояние от 1,2 до 3,6 м от стената.

Компактен и лек, е подобаващ както за вътрешна, по този начин и за външна приложимост – за гледане на филми, изнасяне на презентации, игри и други приложения. За цялостното преживяване способства и вградената аудио система с два стереоговорителя по 5W, с заздравен бас.

Wanbo X2 Max поддържа безжично предаване на изображението от екрана на смарт телефона

Проекторът работи под ръководство на операционна система Android 9.0 с достъп до голямото многообразие от развлекателно наличие, включително филми и музика, от източници като YouTube, Netflix и други известни стрийминг услуги. Освен това моделът работи много безшумно – равнището на шума е под 35 dB/m.

Можете да купите това украшение за домашно развлечение тук: – за €159 след ваучър за отстъпка NNNWBX2MP в световния онлайн магазин Geekbuying и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР