Лек автомобил Рено със софийска регистрация самокатастрофира на ГП Е-79,

...
Лек автомобил Рено със софийска регистрация самокатастрофира на ГП Е-79,
Коментари Харесай

Рено се вряза в караулка на КАТ на Е-79 край Благоевград

Лек автомобил Рено със софийска регистрация самокатастрофира на ГП Е-79, врязвайки се в нефункциониращата от години караулка на КАТ на изхода на Благоевград в посока Дупница, четирима са ранени, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Пътният случай стана в 15.50 ч. в м. " Антените ". По неизяснени към този момент аргументи, лекият автомобил „ Рено Сценик ”, ръководен от 68-годишен мъж, движейки се от Благоевград към София, на прав сектор се отклонява наляво. Минава през насрещното и на отбивка се врязва в нефукциониращата от години караулка на КАТ. При удара се разхвърчават фаровете на автомобила, а караулката е с изпочупени прозорци, външната й част е облята с масло.

В автомобила с изключение на лидера, пътуват още четирима души-мъж и три дами. Трите дами и лидера с две коли за спешна помощ са превозени за Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград.

Водачът има болки в гърдите, твърди, че диша мъчно, една от пътничките е с болки в кръста и краката, другите две дами са с контузни рани по лицата. Петият пътник-мъж, който пътува на предната седалка е незасегнат, той няма пояснение по какъв начин реното без спирачен път минава през насрещното и се врязва в караулката. Най-вероятно лидерът е задремал, защото не е имал недоволства преди удара.

На отбивката с пункта на КАТ има паркиран от сутринта микробус, лекият автомобил по знамение не се врязал в него. Блъснал се е в ъгъла на караулката, вътре всичко е изпочупено.

В момента потърпевшите, които идват от Юндола, пътувайки за София са на проучвания в отделението по образна диагностика на МБАЛ-Благоевград. По данни на този стадий и четиримата са без заплаха за живота. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР