Лек автомобил попадна в катастрофа тип „сандвич“ и се запалиИнцидентът

...
Лек автомобил попадна в катастрофа тип „сандвич“ и се запалиИнцидентът
Коментари Харесай

Кола пламна при верижна катастрофа на булевард “България“

Лек автомобил попадна в злополука вид „ сандвич “ и се възпламени

Инцидентът стана на бул. “България “ в Русе по обед, в сектор с подредени тирове, и провокира усложнения в придвижването.

Лекият автомобил „ Ланчия “ с мъж и жена се е движил в посока Дунав мост. Малко преди отбивката за Николово водачът е понижил поради бордови товарен автомобил със стъкла, който се е намирал пред него. В този миг е усетил удар в задната част, който го е запратил напред към товарния отсек. Инцидентът е бил провокиран от самосвал, претрупан с боклуци, съобщи.

При удара предницата на колата е била намляна и е избухнал пламък. Спрелите в непосредствена непосредственост водачи на тирове са помогнали в гасенето с пожарогасители. На място е бил изпратен и екип на пожарната, който е обезопасил автомобила. Наложило се е да бъде извикана кола за спешна помощ, защото пътничката се е оплакала от болки в гърдите. Тя е била прегледана на място, само че е отказала да бъде закарана в болница.

Шофьорът на първия товарен автомобил, описа, че пред него е имало спрени тирове и поради тях е почнал да понижава. Водачът на ланчията също изясни, че е спазвал отдалеченост и е понижил гладко, само че все пак се е стигнало до случая. Пробите на водачите за алкохол са негативни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР