Лек автомобил помля патрулен автомобил на светофарите до автогарата в

...
Лек автомобил помля патрулен автомобил на светофарите до автогарата в
Коментари Харесай

Нов кошмарен инцидент с полицаи, този път в Шумен

Лек автомобил помля патрулен автомобил на светофарите до автогарата в Шумен. При случая, станал към 16 часа през днешния ден, са потърпевши двама униформени чиновници.

Полицейската "Опел Астра " се е движела по ул. "Добруджа " към жп гарата. На зелена светлина служителите на реда прекосили кръстовището и тъкмо, когато били по средата откъм бул. "Ришки проход " ги връхлетяла "Шкода Октавия " с шуменски номера. 37-годишният мъж, който бил зад кормилото на цивилния автомобил признал, че не спрял на алено и влезнал в кръстовището при забраняващ сигнал, заяви представителят на ОДМВР Ася Йорданова.

В резултат на удара служителите на реда имали недоволства за болки и били откарани в МБАЛ. Единият от тях се е оплакал от болки в кръста, другият от болки в таза.

Вчера други трима служители на реда бяха ранени при преден удар с лек автомобил на пътя София - Варна край Ябланица, в региона на пътен възел "Стрелките ". При злополуката починаха водачът на цивилната кола, а по-късно и брачната половинка му, която е пътувала с него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР