Лек автомобил Опел излетя от мост в Пазарджик и се

...
Лек автомобил Опел излетя от мост в Пазарджик и се
Коментари Харесай

„Опел” излетя от мост в Пазарджик и падна по таван в коритото на река Марица

Лек автомобил „ Опел ” излетя от мост в Пазарджик и се приземи по таван в коритото на река Марица, като младият водач зад кормилото на немското возило по знамение се е отървал съвсем без никакви пострадвания, заяви представителят на Областната дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Необичайната каскада е станала малко преди 9 часа сутринта в понеделник, като колата е раздрала защитния парапет на моста, който води към индустриалната зона на регионалния град, и след полет от 10-ина метра се е озовал в сухата част на коритото на реката. Причините за пътния случай са в развой на изясняване, само че съгласно проверяващите служители на реда най-вероятно се касае за придвижване с несъобразена скорост и загуба на контрола над автомобила на хлъзгав сектор.

Младежът зад кормилото самичък е излязъл от купето на опела и нете потърсил нито здравна помощ, нито пък е звънял на незабавен телефон 112, прецизираха от полицията. Водачът на опела ще бъде сигурно глобен, защото не е дал наложителните в сходни случаи проби за съществуване на наркотични субстанции или алкохол.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР