Лек автомобил Мерцедес излетя на завой от пътя и падна

...
Лек автомобил Мерцедес излетя на завой от пътя и падна
Коментари Харесай

По чудо оцелял след скок от 7 метра в река Бистрица

Лек автомобил " Мерцедес " излетя на завой от пътя и падна по таван в река Бистрица над Благоевград. по знамение вдачът му, който бил самичък в автомобила, оцеля, съобщи БГНЕС.

Пътният случай е станал малко след 5 ч. тази заран на пътя Благоевград - село Бистрица - курорт " Бодрост ". На изострен десен завой на втурване към Благоевград лидерът на движещия се с несъобразена с пътните условия скорост "Мерцедес” изгубил надзор. Въпреки задействаните спирачки автомобилът излязъл вляво от пътя, пречупил дърво и скочил от 7-метрова височина. Колата паднала в реката върху предната си част, след което се е преобърнала по таван.

27-годишният лидер съумял да излезе самичък през задната лява врата и потърсил помощ от преминаващи. Спасил го е фактът, че по това време на годината в река Бистрица равнището на водата е ниско поради сушата.

На лидера, който излязъл по бански от падналия по таван в реката автомобил, е взета кръвна проба за алкохол.

Това е следващата злополука със скок в реката на този завой, който все пак не е обезопасен. Поставени са единствено две гуми вместо мантинела.

На 27 януари 2014 година на същото място лек автомобил с четирима юноша падна в реката. Спасени бяха от благоевградски предприемач, на който бе връчен орден от неправителствена организация. Той пое и скъпото лекуване на един от младежите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР