Лек автомобил горя в тунел Витиня на автомагистрала Хемус в

...
Лек автомобил горя в тунел Витиня на автомагистрала Хемус в
Коментари Харесай

Лек автомобил горя в тунел “Витиня“ на автомагистрала “Хемус“

Лек автомобил пламтя в тунел " Витиня " на автомагистрала " Хемус " в посока София. Сигналът за случая беше подаден към 7.40 часа тази заран. На място бяха изпратени два екипа на пожарната, които погасиха огъня. Няма данни за потърпевши.
Прочетете още
Автомобилът е бил с газова уредба, като водачът е обяснил пред полицията, че не е обърнал внимание на индикацията за проблем.
Заради случая тунела в посока София беше краткотрайно затворен. На мястото се образува колона от коли, която към този момент се изтегля. Трафикът и в двете ленти се възстановява последователно. От АПИ потвърдиха, че придвижването в тунел " Витиня " на Автомагистрала " Хемус "   в посока София към този момент е възобновено.
“В тунел “Витиня “ се е запалил автомобил в Посока София. Това става сутринта към 7:40, в резултат на техническа нередовност. Пожарната образува лична група за оглед, откакто се прекрати горенето се изтегля автомобилът, с цел да се възстановява трафикът, което към този момент е случи. Той към този момент е нормализиран, автомобилът е изгасен и изваден от тунела. Има запушване и се изтегля сега, до минути изцяло ще се възстановява “, съобщи контрольор Радослав Кръстев от “Пътната полиция “ пред БНР.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР