Лек автомобил е бил взривен тази нощ в Стара Загора,

...
Лек автомобил е бил взривен тази нощ в Стара Загора,
Коментари Харесай

Взривиха колата на частен съдебен изпълнител в Стара Загора

Лек автомобил е бил взривен тази нощ в Стара Загора, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът е подаден към 2.15 часа. Експлозията е избухнала в гаражна клетка на ул. " Иван Асен II " до блок 185. В нея е бил паркиран лекият автомобил " Мерцедес " на частен правосъден реализатор, заяви локалният уебсайт NBP.bg. Дамата работи в адвокатска фирма, която е била обект на нападение и различен път.

Кооперацията, пред която е избухнал гърмежа е 4-етажна. Хора от квартала описват, че се събудили от мощен звук, което провокирало суматоха и боязън. Първоначално част от тях си помислили, че е гръмнал бойлер или газова бутилка, а други, че е избухнала бомба. Взривът се чул в радиус най-малко на половин километър от мястото.

От ударната вълна са нанесени материални вреди на леки коли, както и на прилежащ магазин. Всички прозорци в междуетажното пространство на непосредствен 13-етажен блок са избити до 7-ия етаж. Няма потърпевши хора.

Огледите на местопроизшествието не престават. На място са към този момент и чиновниците на ДОТИ-София, които ще открият типа на взривното устройство и тротиловия му еквивалент.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР