Leica Eyecare получи най-високото отличие в сферата на оптичните решения

...
Leica Eyecare получи най-високото отличие в сферата на оптичните решения
Коментари Харесай

Leica Eyecare спечели злато на наградите за оптични продукти Silmo D’Or

Leica Eyecare получи най-високото отличие в областта на оптичните решения по време на 25-ите награди Silmo D’Or. Брандът сграбчи златния приз измежду едни от най-изявените иноватори в промишлеността в категория „ Лещи “ с новата си серия премиум лещи за очила VARIOVID VOLTERRA.

Всяка година елитът на оптиката се събира в Париж, където най-напредничавите, истински и качествени артикули в сферата са в конкуренция. Новата сбирка прогресивни стъкла на Leica Eyecare – VARIOVID VOLTERRA, не остана незабелязана със своята съвършена симбиоза сред иновация, точност и осъществяване и завоюва златен приз за най-хубави диоптрични лещи в света.

С неповторими технологии при построяването на нови благоприятни условия в оптиката, Leica Eyecare, в партньорство с Novacel, слагат началото на поръчкови, революционни прогресивни стъкла за очила. Премиум лещите VARIOVID VOLTERRA са най-новото решение на марката в тази тенденция. Създадени благодарение на технологията ÉO-TECH и научните подходи на италианския математик и физик Вито Волтера (1860-1940), диоптричните стъкла понижават оптичното деформиране до 65% при хора със едва зрение и съчетават комфорта и образното усещане при носене на еднофокусни лещи с изгодите на прогресивни стъкла.

„ Успехът на Leica Eyecare и Novacel е същински мотив за горделивост. Това е най-голямото отличие, което потвърждава, че сме в вярната посока. Новата серия премиум лещи са ориентирани напълно към удобството на потребителя, само че се и грижат за неговото зрение. Наш главен приоритет е развиването на офталмологичните артикули и ще продължаваме да работим в тази тенденция. “ – показа Адриана Ямроз, Мениджър „ Износ “ за Leica Eyecare.

От юли 2019 година висококачествените лещи на Leica Eyecare към този момент могат да бъдат открити в България, като извънреден дистрибутор на марката у нас е Smart Optics. Към момента продуктите са налични в магазините на FOX Optics в София, а при положение, че сте представител на оптика и желаете Leica Eyecare да стане част от вашето продуктово портфолио, апелирам, свържете се със Smart Optics, на [email protected].
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР