LEGO конструкторите вече не са само за деца. В сътрудничество

...
LEGO конструкторите вече не са само за деца. В сътрудничество
Коментари Харесай

LEGO пусна конструктор за възрастни

LEGO конструкторите вече не са само за деца. В сътрудничество с популярната краудфъндинг платформа IndieGoGo, известната марка за играчки обяви новия си продукт LEGO® FORMA, който ще забавлява възрастните, съобщава BoredPanda.
Макар че родителите най-вероятно са запознати отблизо с конструкторите на марката, с новия комплект LEGO иска да насърчи възрастните да използват играта като средство срещу депресия.
Новият LEGO® FORMA е по-скоро " творчески проект ", казва Кари Винтер, старши маркетинг мениджър и директор на Creative Play Lab Pilots.
Той включва още система за задвижване, коятода генерира движение, подобно на плуването, заедно с уникални персонализируеми " кожи ".
И двете компании се надяват продуктът да накара възрастните да съкратят времето, което прекарват на електронните си устройства, като наблегнат на творческата си страна чрез забавно предизвикателство.
Моделът е достатъчно малък, за да бъде приятно допълнение към всеки дом.
" Искаме да им помогнем на възрастните да преоткрият радостта от изграждането, която децата притежават, и да разгърнат въображението си за няколко часа ".
Първата партида от LEGO® FORMA се появи само като ограничен краткосрочен продукт на уебсайта на IndieGoGo и не е изненадващо, че вече е продадена.
Според официално изявление на LEGO, през следващата година проектът ще бъде пуснат на различни места, за да може да се получи обратна връзка от потребителите, за да се прецени върху какви концепции и мащаби да се работи в бъдеще.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР