Леглото свързваме все с положителни емоции и често забравяме за

...
Леглото свързваме все с положителни емоции и често забравяме за
Коментари Харесай

Роботът, който премахва всички бактерии

Леглото свързваме все с позитивни страсти и постоянно забравяме за заплахите, които ни дебнат в него. Потенето и въртенето от една страна на друга през нощта водят до отделянето на микроскопични късчета мъртва кожа върху чаршафите. Благодарение на тях се развиват и акари, които могат да провокират алергични реакции.

Ако вкъщи сами сме виновни за чистотата на завивките и матрака, то когато пътуваме и ни се постанова да спим на разнообразни места със съмнителна хигиена, към този момент има метод да дезинфекцираме мястото, в което ще прекараме цялата нощ .

Според проучвания, да се разболяваме откакто сме пътували, се трансформира в наклонност. Затова група запалянковци основават CleanseBot - първият робот в света с толкоз практични размери, който отстрани 99,9% от бактериите като ешерихия коли . На него попаднахме в платформата Kickstarter.
 Снимка 405946

Основното предопределение на CleanseBot е да дезинфекцира леглото в хотелската стая, само че може да го използваме и на други повърхности, като тоалетната паница или ваната. Освен това, стопира разпространяването на вируси и бактерии във въздуха.

Изследвания в хотелски стаи демонстрират, че на най-мръсните места, като отдалеченото и ключа за лампата да вземем за пример, концентрацията на бактерии може да доближи до 112 на пространствен сантиметър, а нормата за непорочност е едвам пет.

Как работи

CleanseBot има четири UV-C лампи и 18 датчика, които благодарение на вградения изкуствен интелект почистват всяка повърхнина с 99.9% успеваемост. Роботът има три режима на работа. Можем да го настроим на 30 минути и да го оставим да почиства леглото, до момента в който ние вършим друга работа.

Джаджата има и комфортна дръжка и специфичен режим, в който да го използваме за почистваме на смарт телефона и преносимия компютър, както и на всевъзможни повърхности, които считаме, че не са изключително чисти.
 Снимка 405947

Мултифункционален

Разбира се, можем да използваме робота и вкъщи, като опция на всички почистващи и дезинфекциращи препарати. Основното му предопределение обаче остава да ни защищава от бактерии и разболяване, когато пътуваме.

Роботчето тежи едвам 220 грама , зарежда се за четири часа, може да работи до три с едно зареждане или да се употребява като външна батерия, предавайки заряд на нашите електронни устройства.
 Една Tesla на автопилот, един робот и един безразсъден случай на CES
Tesla на автопилот " умъртви " робот

И това време доживяхме

Цената на CleanseBot е много допустима за всичко, което предлага - едвам 99 $ , като има и пакетни предложения. Поръчката си можем да създадем на уеб страницата на Kickstarter, а доставките ще стартират през април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР