Легендите на българския спорт Илиана Раева и Наско Сираков са

...
Легендите на българския спорт Илиана Раева и Наско Сираков са
Коментари Харесай

36 години щастлив семеен живот: Илиана Раева и Наско Сираков

Легендите на българския спорт Илиана Раева и Наско Сираков са от това потомство спортисти, за които сватбата в действителност означаваше заричане за цялостен живот. Е, двамата отпразнуваха 36 години от деня, в който двамата са си споделили " да ". Каналът във vbox7 споделя:

" Пожелавам си още дълго дружно да танцуваме танца на Любовта и Живота! Обичам те, мое прелестно момче ", написа Илиана Раева по случай празника. Семейството има две дъщери - Славея и Виолета. Виолета има към този момент свое семейство и дъщеричка, а Славея пък е сгодена.

И макар че фамилията на Наско Сираков и Илиана Раева наподобява съвършеното, не всичко първоначално е било без спънки.

Преди много години Илиана Раева показа за началото на брака им. Първите две години били същинска тъга - тя била и майка, и брачна половинка, и стопанка. Наско Сираков пък държал жена му да му готви. А тя срещала съществени компликации в новите си функции. За него пък било въпрос на чест да не демонстрира прекомерно доста възприятията си към нея.

Въпреки тези компликации обаче, Илиана нееднократно е споделяла, че е последовател на патриархалния фамилен модел. " Коя беше повратната точка? Когато на петия месец от брака ни той сподели - дай ми чинията с кюфтетата, а аз споделих – ще си ги вземеш самичък! Той - по какъв начин по този начин бе, жена? Дай кюфтетата! Но за мен беше унизително ", описа през 2013 година Раева. Но се научила не просто да поставя кюфтетата, само че и са подрежда облеклата му, да готви...-->

" Чувствам се една щастлива жена в дома си, в фамилията си, с този мъж, с тези прелестни дъщери, които създадохме. Ние преживяхме с Наско една страхотна обич. Тя съдържаше в себе си всичко: хубаво и неприятно, позитивно и негативно ", преди време показа Илиана.

Любопитно е още, че приятелите на двамата, които участвали на сватбата, предричали не повече от година фамилен живот. Все отново двамата били доста млади, тя на 20 година, а той - на 21 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР