Легендите на английския футбол Йън Райт, Лий Диксън и Гари

...
Легендите на английския футбол Йън Райт, Лий Диксън и Гари
Коментари Харесай

Легенди на Англия загубиха контрол от щастие след победата на трите лъва

 Англия счупи проклятието на дузпите и е на 1/4-финал в Русия  Историческият срам на Германия зарадва Англия
Легендите на британския футбол Йън Райт, Лий Диксън и Гари Невил подивяха от наслада в студиото на телевизия " ITV " след трагичната победа на " трите лъва " с дузпи над Колумбия. Триумфът прати британците на 1/4-финалите на международното състезание. 

Редовното време на дуела завърши при 1:1, а някогашният нападател на Арсенал Райт не бе в положение да изгледа решаващите удари от бялата точка.

Веднага откакто героят на вечерта Джордан Пикфорд избави дузпата на Карлос Бака, а Ерик Дайър означи решителното попадение обаче Райт скочи като жилнат и запрегръща сътрудниците си в студиото.



Радостта обаче не бе единствено там. Почти във всяка точка на Англия щастието бе налице, а уеб страниците за видеосподеляне мигновено се запълниха с клипове от щастието на английските почитатели.

Иначе проектът на " трите лъва " да се промъкнат до финала в по-лекия поток на елиминациите към този момент работи. На 1/4-финалите Англия ще срещне Швеция, а при възможна победа ще играе с спечелилия от полуфинала Русия - Хърватия.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР