Легендите Deep Purple се завръщат през декември в България за

...
Легендите Deep Purple се завръщат през декември в България за
Коментари Харесай

Deep Purple се завръщат в София поради огромния интерес на българските фенове

Легендите Deep Purple се завръщат през декември в България за един доста специфичен концерт! Преди две години рок величията стартираха турнето The Long Goodbye, с което завършват дефинитивно своята концертна активност. Поради големия интерес на милионите почитатели по света, Deep Purple ще посетят още веднъж, в границите на турнето, някои страни, за благополучие включително и България. Рок идолите са мощно впечатлени от многочислените си български фенове и ще им подарят едно неповторимо шоу на 7 декември в Арена Армеец!
Deep Purple са една от най-емблематичните групи в музикалната история. Те започват зашеметяващата си кариера през далечната 1968 година и реализират мултимилионни продажби на албуми като “In Rock” (1970), “Machine Head” (1972), “Made In Japan” (1973), “Perfect Strangers” (1984). Великата британска тайфа е удостоена с оценката Legend Award на Световните музикални награди през 2008, и е член на Rock and Roll Hall of Fame от 2016 година.
Звездният състав, в който Deep Purple ще създадат своята аудиенция в България през декември, включва Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

Билетите за концерта DEEP PURPLE ще бъдат на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА 29 март (петък) 2019г. от 10:00ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР