Легенди се носят за любовта и съперничеството между двете сестри,

...
Легенди се носят за любовта и съперничеството между двете сестри,
Коментари Харесай

Черна Вест Ни Прониза Сърцата В Неделния Ден. Внезапно Почина Сестрата На Първата Дама Джаки Кенеди

Легенди се носят за любовта и съперничеството сред двете сестри, а кулминационната точка доближава, когато Лий се впуска в случка с Джон Кенеди, която Джаки в никакъв случай не й прости.

„ Те бяха като огъня и водата. Винаги се съревноваха. Джаки се омъжи за президент, само че на Лий споделяха „ Ваше кралско височество “, спомнят си съвременници на двете.

Двете са най-популярните дами в Америка през 60-те години на предишния век. Млади, красиви, богати и наследници на една от най-видните семейства – Бувие, Джаки и Лий са извънредно известни. А след сватбата на Джаки с младия сенатор Джон Кенеди, ухажорите на Лий стават още повече и по-богати.

Принцеса Радзивил е в много неприятни връзки със сестра си поради Аристотел Онасис, за който се приказва, че първо се е увлякъл по дребната сестра, а по-късно се е оженил за по-голямата, написа " разкрития ". Двете остават смразени до гибелта на Джаки Кенеди, макар че в оня интервал, Лий е до сестра си и се пробва да я поддържа, написа. Джаки обаче я изключва от наследството си, без да й остави нищо от благосъстоянието си на стойност 150 милиона $, а на децата й дава едвам по половин милион за спомен. Лий Радзивил обаче остава част от висшето общество на Ню Йорк до гибелта си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР