Легенди се носят за фигурата на Глория, напомня HotArena. През

...
Легенди се носят за фигурата на Глория, напомня HotArena. През
Коментари Харесай

Глория: Постоянно съм на диета! Ето какво консумира, за да е слаба и какво избягва

Легенди се носят за фигурата на Глория, припомня HotArena.

През годините се разясняваше ту периодическите й наложителни визити в клиниката на доктор Емилова, където примата се подлага на гладолечение, ту смехотворни клюки, че тънката й талия се дължи на достиженията на естетичната хирургия. Само първото е правилно. Глория фактически се подлага на пречистване с плодове и чай, а когато не съблюдава този непоколебим режим, отново е в режим, само че малко по-лек, писа „ Уикенд “. 

Аз просто не обичам самун и сладко и може би това е нещо, което мен ме избавя. Карам си на месо и на салати. И съблюдавам две стоманени правила – в никакъв случай не се храня вечер след 20 часа, колкото и късно да си лягам, и в никакъв случай не преяждам, колкото и да ми е вкусно ”, показа неотдавна русенката. Тя добави, че в дома й се купува самун, единствено в случай че ще има посетители. 

Певицата посочи, че за разлика от нея, щерка й Симона обича тестени и захарни произведения. Двете постоянно прекарват свободното си време дружно, като или творят нови песни в музикалното студио в дома си, или гледат филми. „ От две години не съм яла пуканки, макар че ги боготворя. И преди не съм си разрешавала доста – единствено четвърт пакетче от най-малките, само че в този момент и толкоз не хапвам ”, показа с усмивка примата на фолка. И признава, че с годините се научила да се храни по малко – като французойките.

Никога да вземем за пример не изяжда цялостен десерт . Ако яде сладко, то това е заран, и то в дребни дози. Консумира доста лимитирано и алкохол – единствено бяло вино, освен това не повече от 2 чаши. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР