Легендата за непобедимия боксьор в тежка категория умря. Светът на

...
Легендата за непобедимия боксьор в тежка категория умря. Светът на
Коментари Харесай

Сензация в Медисън Скуеър Гардън: Нокаутираха Джошуа в 7-ия рунд

Легендата за " непобедимия боксьор " в тежка категория умря. Светът на бокса стана очевидец на една от най-големите спортни сензации за последните години, откакто международният първенец на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа претърпя същински потрес и беше нокаутиран от Анди Руис в 7-ия рунд, и то в Меката на бокса - " Медисън Скуеър Гардън ".
Нищо не предсказваше сходен процес в първите два рунда, в които към този момент някогашният първенец спазваше отлична дисциплинираност, а при започване на третия рунд прати в нокдаун Руис и даже изпусна да го нокаутира. Точно в този " пропуск " мексиканецът, тежащ 121 кг, откри междина в отбраната на Джошуа и до края на рунда го прати не един път, а цели два пъти в нокдаун и започва началото на края за считания за несломим британец.
Как се стигна до нокаута против Джошуа четете в Sportlive.bg . Иначе това беше първо проваляне на британеца в професионалния бокс, с което профилът му ще понесе сериозен удар, който с изключение на имиджов, ще е и финансов. Първото проваляне идва след 22 победи, 21 от които с нокаут. За Руис това е първи допир до международна купа в бокса, а в този момент към този момент разполага с трите пояса на Антъни Джошуа. Отделно в този момент сигурно изказванията, че британецът не е същият боксьор отвън английска земя ще се засилят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР