Легендата Владимир Кличко използва социалните мрежи, за да отправи призив

...
Легендата Владимир Кличко използва социалните мрежи, за да отправи призив
Коментари Харесай

Владимир Кличко с послание към руснаците: Ще си пожънете посятото!

Легендата Владимир Кличко употребява обществените мрежи, с цел да насочи апел към съветския народ във връзка нашествието на Русия в Украйна. Ето какво сподели той:

" Това е посланието ми към руснаците, слушайте ме, тези, които можете да мислите. С имперските си упоритости и с варващините на така наречен ви войска вие си заслужихте вековна ненавист.

Глупости са обясненията, че съветските управляващи са едно, а съветските жители - друго. Цели осем години вие се поддавате на агитация и не се вслушвате даже в роднините си в Украйна, когато вашата страна окупира Крим и част от Донбас.

Вие бяхте тези, които се държахте надменно с украинците и вярвахте в митовете, че тук има нацисти и други такива нелепости. Сега вашите бойци, съпрузи и деца навлязоха в Украйна и всички го знаете. Обадете им се и ги питайте на каква задача са.

Помнете, че не желаеме да бъдем освободени, ние сме на лична земя и сме си построили демократична европейска страна. Ние не сме навлезли във вашите земи, а вие сте тези, които убиват децата ни и срутват със земята къщите и градовете ни. Тук към този момент ви назовават орки, към този момент няма положителни и неприятни руснаци. Вие си мълчите и слушате пропагандата на един вманиачен деспот, а целият цивилизован свят е на страната на Украйна. Ще ни е мъчно, само че няма да се отхвърляме, тъй като не ни е боязън.

Помнете, че в случай че продължавате да разрушавате страната ни, вашата страна също няма да оцелее. Ще си пожънете посятото. Ако не желаете да сте страната в тотална изолираност, не треперете, а бъдете смели като украинците. Спасете страната си, само че ние няма да се предадем. Горд съм, че съм украинец. Слава на Украйна ", сподели Кличко, който е брат на кмета на Киев- Виталий Кличко, написа Лупа.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР