Легендата в родното плуване Таня Богомилова-Дангалакова получи почетното звание Изявена

...
Легендата в родното плуване Таня Богомилова-Дангалакова получи почетното звание Изявена
Коментари Харесай

Отличиха легендата Таня Богомилова за изявена личност

Легендата в родното плуване Таня Богомилова-Дангалакова получи почетното звание " Изявена персона на регион " Искър " ". На церемонията участва зам.-министърът на спорта Стоян Андонов, учител по плуване в НСА. Носителката на единствения златен олимпийски орден от Сеул 88 бе почетена и от други спортни митове - Ваня Гешева и Здравка Йорданова.

Изключително прочувственото празненство просълзи Таня и тя благодари на всички присъстващи за признанието и уважението. Богомилова, която живее в Дружба 2, получи поздравления и от кмета на регион Искър Ивайло Цеков, който й връчи почетния знак в наличието на плувците от клуб " Олимпия ", семейство, другари и примата на родната сцена Йорданка Христова.

" Нашият клуб се радва, че тя и нейният треньор и брачен партньор Георги Дангалаков са твърдо зад децата и треньорите на клуба. Болката е краткотрайна. Може да трае минута или час, ден или даже година, само че най-после ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажеш обаче, тя продължава постоянно ", написаха плувците от " Олимпия " на страницата си в обществената мрежа.

stolica.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР