Легендата в промоутърския бизнес на професионалния бокс – Боб Аръм

...
Легендата в промоутърския бизнес на професионалния бокс – Боб Аръм
Коментари Харесай

Боб Аръм: Джошуа ще падне на г•за си, а след това Пулев ще се бие с Фюри

Легендата в промоутърския бизнес на професионалния бокс – Боб Аръм чака в границите на една година Кубрат Пулев (28-1) да се изправи против Тайсън Фюри (29-0-1) за званието безспорен международен първенец в тежка категория. Шефът на Топ Ранк държи правата и на двамата, което може още веднъж да го трансформира в най-влиятелния човек в спорта. Той още веднъж изрази мнение, че Кобрата ще нокаутира Антъни Джошуа (23-1) и ще вземе поясите му на IBF, WBO, WBA и IBO, предава mma.bg.

Освен това 88-годишният милиардер е уверен, че Фюри ще нанесе първа загуба на Дионтей Уайлдър (42-0-1) на 22 февруари, с цел да му отнеме купата на WBC, съобщата Тема Спорт.

„ Джошуа ще падне на гъза си. Този мач ще е преди края на май. След като Пулев го нокаутира, няма да гледаме повече Антъни. Видях какъв брой уязвим е Джошуа в мача с Анди Руис. Ако Пулев завоюва, ние ще имаме двамата международни първенци и ще забележим какво ще стане. До една година ще забележим безспорен владетел на тежката категория”, разяснява обстановката Аръм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР