Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси коментира сравненията между Григор

...
Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси коментира сравненията между Григор
Коментари Харесай

Агаси: Все още не сме видяли най-доброто от играта на Григор

Легендата в мъжкия тенис Андре Агаси разяснява сравненията сред Григор Димитров и Роджър Федерер. Американецът счита, че играта на Гришо занапред ще се развива. 
 Григор Димитров към този момент е №31 в света
" За всеки би било мъчно да го съпоставят с Федерер. Може би той е послужил като модел за построяването на стила му, само че Фед употребява доста повече китката си, а Григор удря по-плоско.

Вярвам, че не сме видяли най-хубавото от неговата игра. Записа някои чудесни резултати, само че към момента ми се коства, че не е построил нужната основа, която да го води в вярната посока освен в тениса, само че и в цялостния му всекидневен метод.

Григор се слага под огромно напрежение всеки ден поради своите упования към себе си. Това е нож с две остриета. Това, което умее с топката, е удивително.

Ако приказваме за физическото му положение, то той е впечатляващ колкото и Новак Джокович. Новак обаче е извънредно рисков даже и в отбрана - от двете страни на корта.

Това прави разликата. Най-доброто от Григор следва, що се отнася до придвижването по корта и разнообразието в играта, " сподели Агаси пред изданието " Timesofindia ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР