Легендата в кикбокса Петер Артс, който е известен още като

...
Легендата в кикбокса Петер Артс, който е известен още като
Коментари Харесай

Кикбокс легендата Петер Артс пристига за бойната гала вечер SENSHI

Легендата в кикбокса Петер Артс, който е прочут още като Холандския дървосекач, ще дойде в България два дни преди най-голямото събитие за бойни спортове у нас – професионалната церемония вечер по кикбокс, муай тай и карате киокушин SENSHI. Тя ще се организира на 20 април, от 19 часа, в зала „ Арена Армеец “, а билетите за нея са на цени от 10 лева

Артс ще пристигна у нас дружно с четирима кикбоксьори от своя тим, които ще се бият на бойната церемония вечер. Само преди дни самият Артс, който е троент първенец на К-1 Гран При в тежка категория, изпрати видео непосредствено от Лас Вегас, на което дружно с ветерана от К-1 Рей Сефо оповестиха, че ще участват на SENSHI.

„ Успех на всички и благодаря, че подкрепяте кикбокс света “, съобщи и кикбокс легендата Рей Сефо.
 Феновете на кикбокса познават доста добре Петер Артс. Той е считан за един от най-хубавите кикбоксьори на всички времена. Има зад тила си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и единствено 35 загуби като експерт. След като приключи спортната си кариера, в този момент той е треньор.

На 20 април на кръга на SENSHI ще забележим четирима от най-хубавите му бойци – 22-годишният Иляс Букаюа, Томас Дуве, японецът Юта Учида и Бадр Фердаус. Срещу 22-годишния холандец ще се бие българската машина Богдан Шумаров. Вашето момче ще се бори за втора победа на кръга на SENSHI.

Букаюа е висок 184 сантиметра и силата му е в дясната ръка. Активът му е 15-5-0.
 Томас Дуве ще е предизвикването пред Николай Йоргов. Категорията на двамата е 80 кг.

Трикратният първенец на Япония по карате Юта Учида ще се изправи в жанр К-1 против многократния ни медалист от международни и континентални шампионати Костадин Костов, а при тежките представители следва да забележим и напълно задграничен конфликт в категория -95 кг сред Бадр Фердаус и сърбина Саша Драгич.

Две от най-големите борби на SENSHI ще са за Световна и Европейска трофеи на WAKO PRO. Деян Топаласки ще се бори за Европейското отличие против Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина. За Световния пояс дуелът ще бъде сред капитана на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов и Макс Сподаренко от Беларус.
 Подробности за останалите конфликти в жанр К-1, както и за дуелите по муай тай и карате киокушин може да откриете във фейсбук страницата на SENSHI, както и в Boec.bg. На 19 април (петък) следва да се организира кантар на състезателите в хотел „ Маринела “, както и публична конференция с всички бойци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР