Легендата в жиу-жицуто бразилецът Лукас Лепри пристигна в Пловди за

...
Легендата в жиу-жицуто бразилецът Лукас Лепри пристигна в Пловди за
Коментари Харесай

Меси на жиу-жицуто дойде в Пловдив за семинар

Легендата в жиу-жицуто бразилецът Лукас Лепри дойде в Пловди за семинар проведен от пловдивската академия Victory One Jiu Jitsu, чийто наместник е точно Лепри. Семинарът стартира през вчерашния ден и ще продължи до 3 април. Лепри ще покаже своите умения на българските състезатели на общо 5 тренировки. 
Прочетете още
Лепри е иконата на жиу-жицуто в света той има черен колан от 2006-а година. Той е спечелил всички огромни шампионати в жиу-жицуто с черен колан. Общо е ставал 9 пъти международен първенец, четири пъти печели Панамериканските игри, пет пъти е европейски първенец. Печелил е и мощният турнир Abu Dhabi World Pro. Освен това той има още доста извоювани медали от разнообразни шампионати. 

От няколко години Лепри живее в Съединени американски щати и има няколко лични академии. Неговата цел е да развива бразилското жиу-жицу и да предава своя опит на треньори и състезатели. 

Victory One Jiu Jitsu е първата академия по жиу-жицу в Пловдив. Академията е учредена от 2005 година. В развой на развиване от 2013 година в академията има публично класове по Джу джицу, а година по-късно е под тима на Zenith BJJ. През 2018 година минава под тима Лукас Лепри. Школата е една от най-хубавите и огромни в България. 

" Той е феномен. На Световното шампионата побеждава доста мощни състезатели без да им даде нито една точка. Лепри е единственият, който от междинна категория отива на безспорна и печели трофеи. Никой различен не го е правил. Неговите качества и като възпитател са феноменални и всеки може да научи доста от него. Той е патрон на нашата академия и мой персонален треньор и наставник. Лепри е част от алеята на славата на жиу-жицуто, само че там не се влиза единствено поради спортни триумфи, а такива, които с личността си способстват за развиването на спорта и това. Има огромен интерес към жиу-жицуто в нашата академия и сме радостни, че посрещаме митове от подобен сан ", съобщи пред TrafficNews Иван Манолов от Victory One Jiu Jitsu, който е първият играч с черен колан в Европа под него. Лично Лепри раздава коланите и точно българин е първият човек с черен колан, който получава под легендата. 





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР