Легендата Стивън Хендри заяви, че Рони О'Съливан може да спечели

...
Легендата Стивън Хендри заяви, че Рони О'Съливан може да спечели
Коментари Харесай

Стивън Хендри сподели колко още световни титли може да спечели Рони О'Съливан

Легендата Стивън Хендри съобщи, че Рони О'Съливан може да завоюва още три-четири международни трофеи, в случай че си го сложи за цел и в действителност я следва с вярната психическа и физическа конфигурация. Това Великия показа в онлайн видео връзка с различен много умел занаятчия на щеката - Алън Макманъс, като и двамата в днешно време за телевизионни анализатори.

" Ако главата му е наред, може да завоюва още три-четири международни трофеи. Та той изглеждаше безразличен от играта преди началото на този век. Рони си признава, че му е мъчно да резервира концентрацията си за 17 дни, колкото протича Световното състезание и от време на време излиза надвит още преди началото на даден дуел. Не може да се спори с това. Ако се чувстваш по този начин, значи се чувстваш по този начин и точка по въпроса ", показа Хендри по тематиката.

" Трябва да си оправи настройката, тъй като това не са 17 спортни дни. През първата седмица играеш единствено един мач, тъй че може би му е нужна повече работа с психолога Стивън Фийни ", изрече мнение Макманъс.

О'Съливан изравни върха на Хендри от 36 ранкинг трофеи и е лидер по брой извоювани трофея от " Мастърс " и Шампионата на Обединеното кралство - по 7. Единствено изостава в броя на международните купи - 5 против 7, само че общо има повече триумфи в " Тройната корона " - 19 против 18.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР