Легендата Рууд Гулит обвини играчите на Манчестър Юнайтед, че са

...
Легендата Рууд Гулит обвини играчите на Манчестър Юнайтед, че са
Коментари Харесай

Гулит: Играчите на Манчестър Юнайтед са егоисти

Легендата Рууд Гулит упрекна играчите на Манчестър Юнайтед, че са егоистични пред вратата. Юнайтед вкара единствено 11 гола във Висшата лига този сезон, само че играчите му не се възползваха от доста положения.

Гулит счита, че повода за това е, че в края на офанзивите доста играчи желаят сами да вкарат и не подават топката на Расмус Хойлунд, който постоянно е в добра позиция.
 Тен Хаг се закани на Копенхаген
Тен Хаг се закани на Копенхаген

" Трябва да спечелим и поради сър Боби "

" Хубаво е да " храниш " нападателя си с топки, тъй като в случай че вкара голове, той придобива самочувствие и тогава другите ще го търсят с топката. Струва ми се, че не го желаят задоволително. Виждате, че прекалено много играчи са нетърпеливи да отбележат, влизат вътре, желаят да стрелят ", споделя Гулит.

По време на кариерата си той имаше опция да играе с огромни нападатели, един от които беше Марко ван Бастен.

" Играх с Марко, постоянно съм си мислил, че в случай че му дам топката, това е гол, а в случай че изстрелвам, може да е гол, само че не е несъмнено. Затова желаех повече да пратя топката към него. тъй като несъмнено означаваше, че вкарваме. Знаете нападателите, те са егоисти, би трябвало да вкарват голове. Ако той е благополучен, това има значение за целия тим. "

Хойлунд вкара три гола в девет мача във всички шампионати, откогато дойде на " Олд Трафорд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР