Легендата от "Бийтълс" Ринго Стар организира специално шоу, което ще

...
Легендата от "Бийтълс" Ринго Стар организира специално шоу, което ще
Коментари Харесай

Ринго Стар става на 80 с онлайн шоу - slava.bg

Легендата от "Бийтълс " Ринго Стар провежда особено шоу, което ще бъде стриймвано, с цел да означи осемдесетия си рожден ден. В спектакъла ще вземат участие Пол Маккартни, Черил Кроу и други звезди, заяви електронното издание Контактмюзик.

Ринго Стар, който от 12 години провежда концертите "Мир и обич " за рождения си ден на 7 юли, събира някогашния си сътрудник от "Бийтълс " Пол Маккартни, Джо Уолш, Бен Харпър и други за звездното си шоу от къщи.

"Голямото шоу за рождения ден на Ринго " ще бъде благотворително и ще набира средства за световната мрежа "Животът на чернокожите има значение ", МюзиКеърс, Фондация на Дейвид Линч и УотърЕйд. То ще се излъчи на 7 юли на канала на Ринго Стар в Ютюб.

"Мир и обич ". Само това желая. Където и да сте - в рейса, подземен в мината, на галактически транспортен съд, на ракета ", сподели музикантът във връзка идното шоу.

Миналата година именитият барабанист бе почетен от режисьора Дейвид Линч, музикантите Питър Джаксън, Нилс Лофгрен, Шийла И., Бенмон Тенч и артиста Ед Бегли младши на концерта, който провежда за 79-ия си рожден ден.

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР