Легендата ни в спортната гимнастика Йордан Йовчев за поредна година

...
Легендата ни в спортната гимнастика Йордан Йовчев за поредна година
Коментари Харесай

Йордан Йовчев подготвя съвместен спектакъл с Иля Авербух, участва и в шоуто на Алексей Немов

Легендата ни в спортната гимнастика Йордан Йовчев за поредна година беше специфичен посетител на шоуто, проведено от неговия огромен другар Алексей Немов. В плана „ Легенди в спорта “ компания на рекордьора по участия в олимпийски игри направиха двукратната олимпийска шампионка Светлана Хорхина, олимпийската шампионка на успоредка Аля Мустафина, съветския отбор – притежател на златен орден от Игрите в Рио де Жанейро, неповторимата Оксана Часувитина (Узбекистан), Иван Иванков (Беларус) – троент международен първенец, международната шампионка Елена Замолодчикова, както и Николай Крюков.

В това шоу задачата беше да се покажат героите на спорта, които да вдъхновят младите - първо да се занимават с гимнастика и второ те да имат контакт и да схванат, че в действителност Русия има своите герои, изясни особено за предаването „ На финала “ Йордан Йовчев.

Двукатният ни международен първенец разкри, че на приготвя специфичен взаимен театър с великия хореограф Иля Авербух. Двете митове ще показват пред българска аудитория хубостта на двата спорта – фигурно пързаляне и спортна гимнастика. Шоуто е планувано за 17 февруари 2018 години в „ Арена Армеец “.

Обмисляме с изключение на олимпийските първенци оп фигурно пързаляне, да включим и една дребна част от гимнастическите спортове. Идеята е да представим скокове на пътека, може би скокове на батут (синхрон), ще има два или три от гимнастическите уреди – успоредка, висилка за мъжете и вероятно женско осъществяване – греда или успоредка. Смятаме, че българската аудитория заслужава да види нещо красиво. Всички тези първенци да бъдат видени в един ден считам, че ще вдъхновяващо, приключи Йовчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР