Легендата на Ювентус Алесандро Дел сподели, че още от дете

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел сподели, че още от дете
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Любовта ми към Юве е безкрайна

Легендата на Ювентус Алесандро Дел показа, че още от дете е бил последовател на " бианконерите " и кариерата му с екипа на гранда от Торино е сбъдната фантазия.

" Още от дребен подкрепях Ювентус. Спечелих с тима всичко, което можеше да се завоюва, в това число и първото място в Серия " Б ". Радвам се, че останах в клуба в този сложен интервал. Последният ми мач против Аталанта беше нещо в действителност особено. Това е доста повече от всички трофеи и купи. Нямам думи да опиша какво значи за мен страстта от отношението на съотборниците ми и почитателите в оня ден. Моята обич към Ювентус е неповторима и в никакъв случай няма да завърши ", съобщи някогашният италиански национал пред Sky Sport Italia.

Дел Пиеро похвали аржентинския нападател Пауло Дибала, в чието лице мнозина виждат негов правоприемник.

" Дибала към този момент няколко пъти получаваше капитанската лента, което не е инцидентно. Значи в клуба го считат заслужен за тази чест. Познавам Пауло чудесно и съм на мнение, че той доста възмъжа и натрупа опит. Реакцията му при събитията от лятото (когато се говореше, че Дибала ще напусне Юве - б.р.) го потвърждава. От самото начало знаехме, че е работлив, а в този момент ми се коства, че е изцяло приключен състезател ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР