Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разкри, че е изненадан

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разкри, че е изненадан
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Зидан се завърна в Реал по-скоро, отколкото очаквах

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разкри, че е сюрпризиран от решението на някогашния му съотборник в “Старата госпожа” да се завърне толкоз скоро отпред на Реал Мадрид. Той разяснява и успеха на “бианконерите” над Атлетико Мадрид в Шампионската лига, както и прехвърлянето на Кристиано Роналдо в тима.

“Малко се изненадах, че Зидан се върна в Реал най-много тъй като го стори по-скоро, в сравнение с чаках. Зизу обича Мадрид, живее там със фамилията си и има мощна връзка с клуба. Не беше огромна изненада, само че това се случи доста скоро. Мисля, че Флорентино Перес имаше ясната концепция да докара отначало Зидан, който завоюва три Шампионски лиги. Това е образован ход. Дали бих желал Зидан да води Ювентус? Зизу е мой другар и бих се радвал да го видя на всички места. Дори и на по бира! Юве си имат огромен треньор, който се оправя добре. И към този момент е свършено - Зидан е в Мадрид.

Zidane's @realmadriden return

What he was like at @juventusfcen

The impact of @Cristiano in Italy

All that and more.

As we sat down with @delpieroale.

INTERVIEW https://t.co/MEdnKOdwgI pic.twitter.com/Y8fHUcnR9X
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) March 24, 2019 Това, че Ювентус отстрани Атлетико след пасив 0:2 не беше огромна изненада за хората като мен, които от доста време знаем какъв е Юве. За тези, които познаваме клуба, душeвността му и играчите, това е нещо, което можеше да се случи. Не беше необикновено, нито елементарно, само че изиграха съвършен мач. Уцелиха точните моменти, а играчите на Атлетико липсваха през целия дуел. Юве се бяха подготвили съвършено за срещата. Опитаха се да потърсят слабостите на Атлетико и не беше елементарно, защото са положителни в отбрана.
Хеттрикът на Кристиано Роналдо? Затова го купиха от Ювентус. Той е първенец, който е печелил трофея и който знае какво е да играеш в този вид сложни мачове, показвайки огромен футбол и бележейки голове. Фокусиран е в тази цел. Юве го притегли за това и към този момент проектът протича съвършено. Дали ме изненада прехвърлянето му в отбора? Да, малко, само че не и доста. Кристиано можеше да избере всеки тим на света и това, че избра Ювентус беше огромна договорка за клуба. Дали Лионел Меси би играл в Италия? Меси може да играе където и както си изиска. Шампион като него може да го прави на всяко едно място”, разяснява Дел Пиеро в обстойно изявление за “Марка”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР