Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов сподели пред Дарик очакванията си

...
Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов сподели пред Дарик очакванията си
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: За тези пет години с Гриша Ганчев ЦСКА направи боеспособен отбор

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов показа пред " Дарик " упованията си за представянето на " алените " до края на сезона.

" Очаквам повече от ЦСКА, тъй като бях уверен и не преставам да държа на своето мнение, че ЦСКА може да пребори Лудогорец.

Мисля, че за тези пет години откогато Гриша Ганчев и това управление, което ръководи ЦСКА, най-сетне направиха боеспособен тим с конкуренция на всеки пост. Мисля, че са в положение да преборят Лудогорец тази година.

Още повече, че в Лудогорец вършат ободряване, имат нови играчи, имат съмнения в игрово отношение, малко са разтърсени. Напълно е допустимо ЦСКА да се пребори и да вземе купата. Последно време виждам мнения за оттегляне, което не е традиционно за " алените ".

Никога в един футболен клуб, хора които знаят по какъв начин се ръководи не могат да позволен тимът да зависи от един играч. Независимо на какъв пост играе той. Така че не мисля, че един състезател може да дефинира дали да се вземе, или да се отстъпи купата.

Като конюнктура, като условия сме доста надалеч от времето, когато победихме Ливърпул. В това време ЦСКА имаше най-хубавата база, на която да упражняваме, най-хубавата възстановителна и лечителна база, в които футболистите можеха да се лекуват и възвръщат. Всичко това е доста значимо, изключително в актуалния футбол, когато силите са доста изравнени. Тогава всички се учиха и се бориха да доближат ЦСКА във всяко едно отношение. Защото ЦСКА беше клубът с най-модерна визия ", показа Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР