Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на червените Стамен

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на червените Стамен
Коментари Харесай

Петър Жеков даде акъл как ЦСКА да бие БАТЕ Борисов

Легендата на ЦСКА Петър Жеков посъветва треньора на " алените " Стамен Белчев да заложи на двама или трима нападатели за тазвечерната елиминационна борба с БАТЕ Борисов от Лига Европа.

„ Али Coy не може да е самичък. Той мине един, мине втори, и по-късно му вземат топката. За мен е добър вид начело да играе Енрике Рафаел. Той е бърз, демонстрира добра форма, ще помогне доста на Coy ", стартира Жеков изявлението си пред " Мач Телеграф ".

„ И мача с БАТЕ, и този с Лудогорец са доста значими. Сега дано мислим единствено за европейския дуел. Той ни следва. Иначе е ясно, че с Разград също ще е доста тежко, добър тим са те. Колкото до борбата с беларусите, знам, че те постоянно бият българските отбори - Левски, по-късно Литекс. Дано този път нещата се трансформират ", счита Жеков.

„ Аз към този момент бях на Панчарево, защото тези, които ще участват на мача, минавахме проби. Заедно с мен бяха Якимов, Пената, Пламен Марков, Джони Велинов. Видях се с играчите, всички са положителни футболисти. Трябва им време. Имат езикова преграда, споделят единствено „ Здравей " и " Добър ден ". Едно време, когато отидох в ЦСКА, ги познавах множеството момчета от националния тим. Дори като състезател на Берое им вкарах на „ Армията ", а се водех лейтенант и получавах заплатата си точно от София. Но в този момент времената са други. Взимах 210 лв., а съотборниците ми споделяха, че съм получавал огромна заплата... ", продължи Жеков.

„ Това, че двамата най-хубави футболисти на БАТЕ Борисов са с ковид би трябвало да бъде употребявано от Стамен Белчев. Той е добър треньор, знае по какъв начин да откри слабите страни на противниците ", приключи Жеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР