Легендата на ЦСКА и националния отбор по футбол Аспарух Никодимов

...
Легендата на ЦСКА и националния отбор по футбол Аспарух Никодимов
Коментари Харесай

Паро: Бодуров да се извини, капитанът не може да е калпазанин

Легендата на ЦСКА и националния тим по футбол Аспарух Никодимов разкритикува държанието на Николай Бодуров в клубния му отбор ЦСКА-София и съобщи, че бранителят би трябвало да се извини на който би трябвало на " Армията ". Ето какво съобщи славният халф и някогашен треньор на " алените " особено за Канал 3.

" В този миг има две страни. Да седнат като мъже и да се схванат защо става въпрос. Бодуров да си седне на задника. Той не по-голям нито от управлението, нито от клуба. Той е един наемен служащ, би трябвало да го схванат. Те си мислят, че без тях не може. Може без всеки! Щом може без Жеков, Якимов, Цанев, Пенев и т.н, може и без Бодуров! Трябва да са наясно с това нещо, да си вземат записка и да се извинят, в случай че би трябвало на някои хора. Когато си сбъркал е мъжко да се извиниш. Няма нищо срамно в това. Извинява се и в името на ЦСКА подема още веднъж. Трябва да е за образец. Той е капитан на тима, не може да бъде най-големия пакостник там, да наскърбява другите и да ги подтиска. Капитанът е за това - да управлява тима, да оказва помощ в сложни моменти и да ги сплотява. Това е капитанът, това са моите разбирания ", показа Аспарух Никодимов пред Канал 3.

Според сребърния медалист от Олимпийските игри в Мексико' 68 мачът против Англия не е бил най-подходящият миг за стартирането на Бодуров в игра.

" Това е в негов ущърб. Хайде, да играем с Малта, можеш да " издрапаш ", само че ти играеш против един от най-хубавите тимове в Европа и един от най-хубавите футболисти, като Хари Кейн, който е потвърден голмайстор. Видя се какво стана. Това е основно в негов ущърб, и в ущърб на България ", добави Паро по тематиката " Бодуров ".

Паро разяснява и разочароващите резултати на националния тим в последните мачове.

" Ние към този момент сме футболно джудже. За да опреш до 33-34-годишни момчета, вратарят ни е на 37 години, приказва доста на какво равнище се намира нашият футбол. Не зависи единствено от Красимир Балъков. Там са преплетени доста неща към този народен тим и не се знае кой какви ползи пази. Има клубни ползи и те се преценяват с този или оня президент, или с нещо друго, което ние, балъците, не го знаем. Ако Балъков желае да е добър треньор, би трябвало да си води лична политика, той да взема решение кой да играе и кой не, и да не позволява никого. Може би по тази причина си отидоха Ицо и Любо от националния тим, тъй като работиха по този метод. Но различен метод да излезем от тинята няма! Няма! ", сподели още Никодимов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР