Легендата на ЦСКА и националния отбор Георги Димитров-Джеки изрази изненадата

...
Легендата на ЦСКА и националния отбор Георги Димитров-Джеки изрази изненадата
Коментари Харесай

Джеки: Критиките към Сашо Димитров идват основно от треньори без отбори

Легендата на ЦСКА и националния тим Георги Димитров-Джеки изрази изненадата си от отрицателните мнения по отношение на Александър Димитров, пред Топспорт.

.

Според Джеки обаче, това по-скоро не е вярно.

Ето и част от препоръчаните от него причини:

" Не си го изяснявам, почтено казано. Напротив, желая да похваля БФС и моя дълготраен другар Михаил Касабов за това, че дружно с екипа си показаха подготвеност да гласоподават доверие на Сашо Димитров.

Какво по-логично решение от това, да бъде назначен експерт, минал и през юношите, а по-късно записал положителни мачове и с младежкия тим?

Сега Ангел Стойков сменя него при младежите, а той се качва при мъжете. Това е логиката, която би трябвало да се следва.

Димитров беше отпред на някои от най-хубавите ни млади гении. Той е следил израстването им във футбола. Наясно е със мощните им страни, а също по този начин и върху какво още могат да поработят. Защо да не е добър избор?

Критиките може да идват главно от треньори без тимове сега. Това е показателно. Ти самият нямаш тим, само че искаш да критикуваш... Не е за първи път това. Пък и не е единствено у нас. Очаквано.

Важното е Сашо да не обръща внимание на казаните неща, а да си гледа работата. Ако застане отпред, отговорността ще си е негова. Така че дано е концентриран върху това. Критикуващи постоянно ще има ", показа Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР