Легендата на ЦСКА и настоящ помощник треньор на Стойчо Младенов

...
Легендата на ЦСКА и настоящ помощник треньор на Стойчо Младенов
Коментари Харесай

Нанков: И тази година не се очертава някой да спре Лудогорец

Легендата на ЦСКА и сегашен асистент треньор на Стойчо Младенов в казахстанския Кайсар Анатоли Нанков приказва пред Sportal.bg по време на лагера на отбора му в Белек. Бившият национал описа за трагичния край за Купата на Казахстан, който неговият отбор завоюва след продължения против Атирау. Толята показа мнението си за новия нападател на тима Алекс Колев, а също за обстановката в родния футбол и възможностите ни за класиране на Евро 2020.

" Целта преди началото на сезона бе да участваме в Лига Европа. Направихме го по втория път - спечелихме Купата на страната. Надяваме се да се представим добре в Европа. Нашият клуб бе печелил купата преди 20 години. Всички в града бяха въодушевени за този край. Беше мъчно, само че успяхме да надиграем Атирау. Емоционален дуел - изравнихме в края на мача с човек по-малко. Малко преди дузпите в продълженията стигнахме до триумфа. Сега всички са настроени за още едно по-добро предстаяне ", сподели Нанков.

 Алекс Колев: Имаше вид да мина в Левски (видео)

" Следихме доста централни нападатели. Трудно се намират качествени футболисти в зимния интервал. Алекс играеше на положително равнище в Полша в последните години и се надяваме да ни помогне. Всичко зависи от него дали ще се наложи. Надяваме се конкуренцията да увеличи качествеото ни на игра. Засега не се обрисува да вземем различен българин ".

" Следим българския шампионат, когато имаме време. Лудогорец вървят към девета шампионска купа. Имат добра преднина от Левски и Локомотив (Пловдив). Взеха добър треньор, ще е много мъчно останалите да ги притеснят. Дано да стане по-интересен шампионатът и намерят сили останалите да се приближат до Лудогорец. Когато е по-силна конкуренцията е по-добре за всички ", изясни Анатоли.

" Надявам се племеникът ми Валентин Антов да играе от ден на ден в ЦСКА. В началото на шампионата не играеше доста, само че след промяната на Люпко с Крушчич стартира повече да е на терена. За изразстването на един футболист би трябвало да има игрови минути и се надявам да продължи да се развива. Независимо на каква позиция, значимото е да играе ", сподели още Нанков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР