Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и феновете на

...
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и феновете на
Коментари Харесай

Камата ликува от Маями: Браво! Армейският дух се завърна!

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и почитателите на отбора за вчерашния триумф с 2:1 над Лудогорец в среща от 1/4-финалите за Купата на България. Камата разкри, че е гледал мача от Маями с Иван Саморано, който също останал впечатлен от " алените ".

Припомняме, че по-рано денем БЛИЦ СПОРТ осведоми, че Стоичков се е обадил от Щатите и на шефовете на „ армейците ”, с цел да показа взаимната наслада за триумфа.

" Браво на всички! Видях, че армейският дух се е завърнал в цялостния си искра на " Българска войска ". Най-много се веселя, че почитатели и футболисти бяха като едно цяло. Бориха се и заслужиха успеха! На терена се водеше борба, която всички, които обичаме ЦСКА, желаем да виждаме. А на трибуните имаше атмосфера, за която ни завиждат на всички места ", разяснява Стоичков пред " Труд ".

" Показахме, че може да се чества и без ексцесии. ЦСКА постоянно е бил футболното лице на България пред света. Нека по този начин да бъде и през новата година, когато ни следва дружно да отпразнуваме 70-ия празник! И имам вяра - със продобиване на златен дубъл ", добавя Камата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР